despre cazare pensiunea anemona - sinaia galerie foto - pensiunea anemona tarife cazare sinaia obiective turistice si localizare - sinaia rezervari si contact - pensiunea anemona, sinaia Tur Virtual - pensiunea anemona, sinaia  
Pentru cei care doresc sa-si petreaca o vacanta intr-o zona montana linistita, Pensiunea Anemona este alegerea perfecta. Situata intr-un peisaj montan spectaculos in Sinaia, in apropierea partiei de schi, Pensiunea Anemona va ofera confortul necesar relaxarii intr-un cadru modern si prietenos, fie ca sunteti in cautarea unui loc de recreere fie ca organizati un business event.

Va punem la dispozitie 10 camere si un apartament, spatioase si luminoase, care dispun de toate facilitatile: apa calda non-stop, incalzire cu centrale termice proprii, televizor LCD, telefon, internet wireless, minibar, dus cu hidromasaj, jacuzzi cu mini-piscina, sauna. Pensiunea este dotata cu sala de conferinte de 50 de locuri, restaurant si parcare proprie.Tarife

Camera dubla 2 locuri: 190 lei/noapte (mic dejun inclus)

Optional se pot asigura si restul de mese la restaurantul propriu.

Capacitate: 24 locuri in 12 camere


CRACIUN 2015 1300 ron / camera pentru 2 persoane
PACHETUL INCLUDE
-Cazare pentru 2 persoane cu demipensiune TVA si toate taxelei ncluse.
- Taierea porcului,insotite de tuica fiarta ,covrigi,sorici in data de 24 Decembrie.
-MasaTraditionala de Craciun in 25 Decembrie si muzica LIVE
-Cantece si colinde traditionale -Copiii pana la 7ani bene÷ciaza de gratuitate la cazare si masa,masa de Craciun se oraganizeaza separat pentru cei mici.LA cerere se poate adauga pat suplimentar si pt adult si pt copii peste 8 ani si se achita 500 ron/sejur.


Revelion 2016 2400 ron/camera pentru 2 persoane
Pachetul include
- Cazare incepand cu data de 30.12.2015
- Micul dejun si Cina , Masa Festiva de Revelion, Brunch in 1 ianuarie 2016.
- Muzica Live in seara de Revelion, i, jocuri de artificii,sampanie.
- Copii pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa,Masa festiva se organizeaza separat pentru copiii pana la 12 ani,.LA cerere se poate adauga pat suplimentar si pt adult si pt copii peste 8 ani si se achita 500 ron/sejur.

Interzis consumul bauturilor si al alimentelor aduse din afara pensiunii _____


Pensiune Sinaia

Cazare Sinaia

Hotel Sinaia

 
Cazare hoteluri pensiuni
Cazare Sinaia